Met Tranceformation begeleid ik samen met Diana, Laura, Nancy, Jill en Marie-Lotte opleidingen en samenkomsten op het gebied van mediumschap, healing, trance, mystiek en soul manifestation. Om zo het magische leven te laten ontkiemen dat in jou zit.

Metamorfose

“De vlinder is een prachtige metafoor voor de kracht van vertrouwen en kwetsbaarheid. Het wonder van metamorfose. De vlinder is tenslotte de bloei van een rups.

Ontstaan uit de pop, schudt de vlinder zijn beperkende zijde van zich af. Om vervolgens te belanden in een magische nieuwe wereld van bloemen en zon. Een wereld van vrijheid en een viering van zijn goddelijke aard. Wanneer hij voor het eerst zijn vleugels spreidt heeft hij geen idee of hij kan vliegen. Hij opent gewoon zijn vleugels. Vol vertrouwen en moeiteloos.

Wij zijn als de rups en de vlinder. Wanneer wij durven te vertrouwen op ons hart en onze ziel voelen we dat we als vanzelf naar een magischer wereld geleid worden. Een wereld waarin we verbinding hebben met ons hogere zelf en spirit.” 


4-8 maart 2024: Tranceformation Midweek

Met Diana, Laura, Nancy & Yvette, in Bergeijk.

Een midweek in het veld van liefde, in een staat van inspiratie en trance, waarin jij door jouw ongeziene begeleiders op een unieke manier begeleid wordt. Zij wijzen je de weg naar wie je werkelijk bent. Wij faciliteren jou daarin, zodat jij jouw unieke muziek ontdekt die past bij jou als instrument.

Waarom we extra enthousiast zijn, is dat wij zelf ook volledig instrument zijn. Dat betekent dat wij niet van tevoren een vast programma plannen, maar ons laten leiden door onze gidsen in wat voor jullie de bedoeling is.