Stel dat ons contact blijft bestaan en je mij na jouw overlijden vertelt over het leven na de dood?

Die vraag stelde ik in een laatste brief aan mijn oom, Dirk. Hij schreef mij terug dat hij niet gelooft in een leven na de dood. Maar, stel dat… dan beloofde hij om van het aanbod gebruik te maken.


Dirk kwam zijn belofte na en vertelde als liefdevolle leraar over het leven na de dood en zijn vernieuwde inzichten ten aanzien van het leven. Deze boodschappen zijn opgeschreven in Herken mij in vlinders en laten voelen hoe de liefde van onze dierbare overledenen naar ons toe blijft stromen.

Bekijk hier een gedeelte van het boek

Voel je de roep? Dan kun je hieronder het boek bestellen. Het is Dirk’s wens om zijn boodschappen zoveel mogelijk te verspreiden en bij elke verzending is zoveel vrolijkheid voelbaar!