18 SEPTEMBER: Divine Love Circle via Zoom

Laura en ik laten ons in deze cirkel elke avond inspireren door de zachte en liefdevolle godin Kuan Yin. Zij staat voor de goddelijke vrouwelijke energie, voor liefde en compassie. Naast haar verbinden we ons hart met Isis, Maria, Tara en Kali – elk een voorbeeld van een facet van de goddelijke vrouwelijke liefde. Via de healing met en bekrachtiging van vrouwelijke energie komt onze mannelijke energie ook in balans.

27 SEPTEMBER: Live channeling AGAPE Universal Love

Om ons allemaal heen bevindt zich een veld van universele liefde, waar onze gidsen wijze woorden influisteren en helende energie pulseert. In de live channelings channelt Yvette Visser antwoorden uit dit veld op een aantal persoonlijke vragen.

1 OKTOBER: Spirituele viering in Amersfoort

Een ochtend voor bezinning en inspiratie, georganiseerd door Carmen Vreeburg. Deze vieringen omvatten geïnspireerde talks, contacten met overleden dierbaren en er wordt healing gegeven aan diegenen die behoefte aan hebben. Elke maand zijn er weer andere sprekers en mediums.

5 OKTOBER: Divine Healing Circle via Zoom

In de Divine Healing Circles komen we samen met de intentie om een helende cirkel te vormen. We nodigen daarbij onze spirituele begeleiders uit, de healers die bij ons zijn om healing mogelijk te maken voor iedereen die de cirkel vormt.

18 OKTOBER: Sacred Space AGAPE Universal Love

Tijdens de Sacred Space avonden van AGAPE Universal Love laten we het persoonlijke meer naar de achtergrond verdwijnen en begeven we ons in een heilige ruimte van heling en verstilling. Elke Sacred Space werken we met een andere krachtige energie. Dat kan een meester zijn, een engel of een andere groep lichtwezens. Door deze energie te channelen vindt er heling en inspiratie plaats. Aanmelden kan binnenkort via:

4-8 MAART 2024 Tranceformation Midweek in Bergeijk

Met Diana, Laura, Nancy & Yvette

Een midweek in het veld van liefde, in een staat van inspiratie en trance, waarin jij door jouw ongeziene begeleiders op een unieke manier begeleid wordt. Zij wijzen je de weg naar wie je werkelijk bent. Wij faciliteren jou daarin, zodat jij jouw unieke muziek ontdekt die past bij jou als instrument.

Waarom we extra enthousiast zijn, is dat wij zelf ook volledig instrument zijn. Dat betekent dat wij niet van tevoren een vast programma plannen, maar ons laten leiden door onze gidsen in wat voor jullie de bedoeling is.