28 FEBRUARI 2024: Start ‘De Wijsheid van ons HART’

In 7 ochtenden neem ik je mee in mijn eigen ontdekkingsreis naar integer leven via de wijsheid van ons hart. Ik deel mijn grote liefde voor levenswijsheid via de boeken die ik op dit moment lees en de leraren die ik volg over integriteit naar jeZelf en de wijsheid van ons hart. 

Voor mij is het moedig volgen van mijn hart mijn levenspad, zoals zovelen van ons dit zullen herkennen. Wat ik daarvoor nodig heb, is inspiratie, ruimte om te luisteren naar mijn hart en haar expressie laten geven van wat er binnen in mij leeft. Hiervoor heb ik tijd met mijzelf nodig. Heilige tijd. 

Het lijkt mij mooi om deze heilige tijd samen te creëren in deze serie ochtenden. Tijd voor jou en jouw hart, de poort van jouw ziel. Met ruimte voor inspiratie, creatie en fluisteringen. Deze heilige tijd is de voedingsbodem voor het ‘in real life’ zonder angst manifesteren wie we werkelijk zijn.

3 MAART 2024: Spirituele viering in Amersfoort

Een ochtend voor bezinning en inspiratie. Deze vieringen omvatten geïnspireerde talks, contacten met overleden dierbaren en er wordt healing gegeven aan diegene die behoefte aan hebben. Elke maand zijn er weer andere sprekers en mediums.

4-8 MAART 2024 Tranceformation Midweek in Bergeijk

Met Diana, Laura, Nancy & Yvette

Een midweek in het veld van liefde, in een staat van inspiratie en trance, waarin jij door jouw ongeziene begeleiders op een unieke manier begeleid wordt. Zij wijzen je de weg naar wie je werkelijk bent. Wij faciliteren jou daarin, zodat jij jouw unieke muziek ontdekt die past bij jou als instrument.

Waarom we extra enthousiast zijn, is dat wij zelf ook volledig instrument zijn. Dat betekent dat wij niet van tevoren een vast programma plannen, maar ons laten leiden door onze gidsen in wat voor jullie de bedoeling is.

11 & 18 MAART 2024: Divine Love Circle – Tranceformation

De Divine Love Circle is een plek waar wij samen kunnen ZIJN gedragen door onze gidsen en engelen in de universele allerhoogste liefde.

22 MAART 2024 Master Activations – AGAPE Universal Love

Stel je een wereld voor waar liefde regeert en waar een diep vertrouwen heerst dat de goddelijke Bron altijd voor ons werkt.

Wij kennen deze wereld, wij herinneren ons deze wereld, want deze wereld zit in ons.

Samen met de opgestegen meesters bevrijden we ons van onze beperkingen die deze herinnering in het dagelijkse leven soms versluieren. Het is tijd onze vleugels uit te slaan, ons Zelf wakker te maken en vanuit ons hart liefde te laten stromen.