Vele leraren kwamen op mijn pad en met Human Design type Manifesting Generator en profiel 1: Onderzoeker ben ik altijd in verwondering wat er nog meer te leren is over en van het Leven.

Tot nu toe heb ik altijd alle kennis en wijsheid die ik verzamelde direct weer gedeeld in consulten, podcasts en (online) opleidingen en ik verwacht dat dat zo blijft in welke vorm dan ook. Het is mijn grote liefde. Al geef ik geen persoonlijke consulten meer, het delen blijft. 

Wat ik merk is dat de kennis die ik zoek steeds mystieker wordt en dat de blending met het afstemmen op mijn team van ongeziene begeleiders ervoor zorgt dat het steeds meer een geïnspireerd delen wordt, waarbij de kennis en wijsheid in mijn ‘rugzak’ mede gebruikt wordt om wijsheid door te geven. 

Omdat ik hier zo door geraakt ben elke keer voelt het ook als een soort missie om dit aan anderen door te geven. De wijsheid die in ons leeft en waar wij via ons spirit team toegang toe hebben is oneindig en wellicht nog niet eens verschenen in onze eigen wereld, hoewel deze altijd universeel is.

Mijn werk is mijn passie omdat het mij altijd naar nieuwe dimensies brengt en het is een ultiem geschenk om dit te mogen delen.