Toen ik het boek van James Redfield ‘Het Twaalfde Inzicht’ las, omschreef hij het Griekse woord Αγάπη – Agape als de allerhoogste vorm van liefde, onpersoonlijk en universeel. Ik herkende direct de liefde die hij bedoelde, de liefde waarvan ik altijd wist dat deze bestond ook al leren we hier weinig over op aarde. Vanaf dat moment in 2011 wist ik dat Agape ooit het leven zou zien via mij, alleen wist ik nog niet in welke vorm. Inmiddels is het channelingsplatform AGAPE Universal Love geboren. Daar deel ik gechannelde boodschappen, meditaties en mystieke journey’s uit dit veld. Een van die mystieke journey’s is de Angel Journey , waarbij we werken met de krachten van 11 Aartsengelen. Om persoonlijke thema’s in het licht te zetten geef ik ook live channelings via Zoom.

Gechannelde kindermeditaties

Nieuw bij AGAPE Universal Love zijn de gechannelde kindermeditaties. Via mijn gidsen worden kinderen even meegenomen in een plek vol magie, een wereld waar zij nog zo mee in contact staan. Daarnaast zit in alle meditaties een liefdevolle boodschap die het kind helpt om zich fijn en gedragen te voelen.

Angel Journey

In de Angel Journey van AGAPE Universal Love kun je zelf contact maken met elke Aartsengel. Via de channelings en aanroepingen in deze online journey voel je de liefde, kracht en wijsheid van die Aartsengel. Daarnaast kun je je onderdompelen in meditaties en rituelen om de energie nog meer te integreren en je te helpen bij specifieke thema’s in je leven.

Voor elke Aartsengel die verbonden is met de Levensboom zijn er channelings, aanroepingen, rituelen en meditaties: voor Sandalphon, Gabriël, Raphaël, Haniël, Michaël, Khamaël, Tzadkiël, Tzaphkiël, Raziël, Uriël en Metatron. Door je bewust met al deze aartsengelen te verbinden versterk je jezelf in jouw eigen engelenkracht, versterk je je als mens en versterk je als het ware al die kleuren in jou, waardoor jij jouw frequentie verhoogt en jij je goddelijke aanwezigheid op aarde kunt leven.

Live channelings

Om ons allemaal heen bevindt zich een veld van universele liefde, waar onze gidsen wijze woorden influisteren en helende energie pulseert. In onze live channelings channel ik antwoorden uit dit veld op een aantal persoonlijke vragen.