Toen ik mij verdiepte in ‘Het Twaalfde Inzicht’ van James Redfield, las ik zijn uitleg van het Griekse woord Αγάπη Agape . Redfield beschreef het als de hoogste vorm van liefde: onpersoonlijk en universeel. Dit concept raakte mij diep, het was de liefde waarvan ik altijd al voelde dat het bestond, zelfs al wordt er op aarde weinig over gesproken. Vanaf dat moment in 2011 voelde ik dat Agape er op een dag zou komen, hoewel ik toen nog niet precies wist hoe dat zou zijn.

Nu, jaren later, is het channelingsplatform AGAPE Universal Love werkelijkheid geworden. Hier deel ik gechannelde boodschappen, meditaties en mystieke journey’s, allemaal voortkomend uit dit veld van universele liefde. Een van deze mystieke journey’s is de Angel Journey, waar we samenwerken met de energieën van 11 Aartsengelen. Via trance mediumschap deel ik hun wijsheid en helende energie. Daarnaast organiseren we vanuit AGAPE live channelings via Zoom, waarbij ik via mijn gidsen persoonlijke vragen beantwoord.

Gechannelde kindermeditaties

In de gechannelde kindermeditati es van AGAPE Universal Love worden kinderen uitgenodigd om een reis te maken naar een betoverende wereld, een plek die nog zo dicht bij hun eigen belevingswereld staat. Daarnaast bevatten alle meditaties een hartverwarmende boodschap die het kind ondersteunt om zich veilig en gekoesterd te voelen.

Angel Journey

In de Angel Journey van AGAPE Universal Love kun je zelf contact maken met elke Aartsengel. Via de channelings en aanroepingen in deze online journey voel je de liefde, kracht en wijsheid van die Aartsengel. Daarnaast kun je je onderdompelen in meditaties en rituelen om de energie nog meer te integreren en je te helpen bij specifieke thema’s in je leven.

Voor elke Aartsengel die verbonden is met de Levensboom zijn er channelings, aanroepingen, rituelen en meditaties: voor Sandalphon, Gabriël, Raphaël, Haniël, Michaël, Khamaël, Tzadkiël, Tzaphkiël, Raziël, Uriël en Metatron. Door je bewust met al deze aartsengelen te verbinden versterk je jezelf in jouw eigen engelenkracht, versterk je je als mens en versterk je als het ware al die kleuren in jou, waardoor jij jouw frequentie verhoogt en jij je goddelijke aanwezigheid op aarde kunt leven.

Live channelings

In de live channelings kunnen mensen persoonlijke thema’s inbrengen, die in het licht worden gezet door onze gidsen. Zij geven antwoord met zoveel liefde.