Let Spirit be our guide

Een plek waar wij samen kunnen ZIJN gedragen door onze gidsen en engelen in de universele allerhoogste liefde.

We laten ons in deze cirkel elke avond inspireren door de zachte en liefdevolle godin Kuan Yin. Zij staat voor de goddelijke vrouwelijke energie, voor liefde en compassie. Naast haar verbinden we ons hart met Isis, Maria, Tara en Kali – elk een voorbeeld van een facet van de goddelijke vrouwelijke liefde. Via de healing met en bekrachtiging van vrouwelijke energie komt onze mannelijke energie ook in balans.

De spirituele essentie van de planeet Venus draagt ons in deze cirkel van ‘divine love’.

De gaven van Kuan Yin worden voor ons ontsluierd via onze eigen vrouwelijke kracht die toegankelijk is via het leven van de waarheid van ons hart en onze oprechte zachtheid.

Elke avond staat in een thema van Kuan Yin, waarbij we samen mediteren, samen afstemmen, samen luisteren, een kaartje trekken en voelen wat voor ons de bedoeling is. 

Wij laten ons tijdens deze avonden alleen maar leiden door Spirit. Wij zijn allemaal een prachtig instrument en samen kunnen we ervaren hoe Spirit met ons wil werken. In overgave, in vertrouwen en in de liefdevolle verbinding met onze begeleiders.

Zo kunnen we ons grootste verlangen om instrument te zijn voor het ongeziene veld volledig volgen.

Dus voel je welkom in the Divine Love Circle.

Vanaf september elke 1 e en 3 e maandag van de maand van 20 – 21.15 uur.

We geven 2 gratis avonden in september: 4 en 18 september via Zoom.

Vanaf oktober gaan we verder met degenen die zich opgeven voor de avonden met een abonnement voor € 18 per maand.

Mocht je je geroepen voelen en mee willen doen en/of op de hoogte gehouden worden, stuur dan een mail met als onderwerp “Divine Love Circle” naar  info@tranceformation.nl. Je ontvangt dan een mail met de link voor 4 en 18 september.

We kijken er naar uit je weer te ontmoeten in onze cirkel.

In liefde,

Laura & Yvette