Al jaren werk ik intensief met de Engelen samen en het geeft me zoveel hoop en troost. De Engelen zijn de brug tussen de goddelijke Bron en de mens. Ze zijn de essentie van universele liefde en staan altijd tot onze beschikking om onze wensen vanuit het hart te verwezenlijken. Ze eren echter ook onze vrije wil, waardoor we zelf om deze hulp moeten vragen.

In de Angelologie, de Engelenwijsheid doen we dat via het schrijven van een petitie. Een petitie is een intentie waarin je jouw wens kenbaar maakt. Met Agape Universal Love doen we dit graag in de vorm van gechannelde aanroepingen, prayers, meditaties en rituelen.

Angel Journey

In de Angel Journey van Agape werken we met de 11 Engelen uit de Levensboom: Sandalphon, Gabriël, Raphaël, Haniël, Michaël, Khamaël, Tzadkiël, Tzaphkiël, Raziël, Uriël en Metatron. Allemaal vertegenwoordigen ze een unieke kracht die ons helpt ons meest sprankelende zelf te manifesteren op aarde.

Aartsengel Haniël

We vinden het fijn om je alvast kennis te laten maken met aartsengel Haniël: de aartsengel die Agape vertegenwoordigt. Αγαπη. De Griekse term Agape staat voor de hoogste vorm van liefde: de universele liefde. Het is de liefde die voelbaar is alsof deze rechtstreeks uit de hemel komt. Zo onvoorwaardelijk, zo puur, zo zuiver, zo vredig. Hieronder volgt een deel van de gechannelde boodschap die ik doorkeeg over Haniël:

We willen je graag meenemen maar de lente. We willen je graag meenemen naar de natuur, Het moment in de natuur dat alles ontluikt. Het prilste groen, knoppen die groeien en dan die uitbarsting van vreugde wanneer het zover is. De blaadjes die zich allemaal ontvouwen en in volle bloei zichtbaar zijn. Het lichte groen, de afwisselende bloemen die elkaar navolgend uitbloeien, in pure schoonheid. Alles barst open van levensenergie en voor het oog opent zich het paradijs op aarde. De lucht blauw, de zon ultiem helder.

De vogeltjes fluiten, de dieren dansen met elkaar de liefdesdans. Alles is pure liefde, pure levenskracht. Er is geen enkel deel van deze natuur die zich afvraagt of hij of zij de moeite waard is, of zij of hij deze liefde tentoon mag stellen. Alles volgt de natuurlijke levenskracht die zich uit en laat zien.

Aartsengel Haniël is de aartsengel die God ziet. En in deze lente is het bijna onmogelijk om God niet te zien.God in de meest pure vorm van schoonheid, licht, liefde, creatiekracht, scheppingskracht. Het is de overwinning op de winter. Het is een prachtige staat van zijn.

Aartsengel Haniël is de aartsengel van liefde, de aartsengel van vrede, de aartsengel van de hoogst mogelijke liefde: de universele liefde. En het is de aartsengel van de liefde voor jezelf. Waar dit ten diepste over gaat is dat je jezelf overwint, jezelf met een kleine z. En dat je gaat staan in de kracht van jeZelf, met een hoofdletter Z.

Iedereen heeft vanuit zijn of haar jeugd of eerdere levens patronen meegekregen waardoor je wellicht jezelf niet volledig ziet als goddelijk wezen.

Aartsengel Haniël kun je vragen om bij je te zijn om die liefde intens te voelen, voor jezelf en voor anderen. Wanneer jij het bijvoorbeeld moeilijk vindt om iemand te vergeven of compassie te voelen voor iemand anders, kun je aartsengel Haniël vragen om je daarbij te helpen. Om te zien waar diegene vandaan komt en te begrijpen dat diegene net als jij ook winters in zijn of haar leven heeft meegemaakt en daardoor niet altijd volledig in volle bloei durft te staan. Net als jij dat wellicht niet altijd durft of kan.

Aartsengel Haniël helpt je om te kijken waardoor je nog niet volledig in bloei staat. Waarin houd jij jezelf tegen? Waarin deel jij jouw goddelijkheid nog niet volledig?

Via deze link lees je alles over de Angel Journey en kun je ook een meditatie, prayer en ritueel ontvangen in de energie van Haniël.

Yvette Visser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *