In deze tijd van veranderende frequenties kan dat waar we onszelf aan vasthielden ineens niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Alles komt aan het licht, zowel collectief als in ons persoonlijke leven. Zelfonderzoek is dan belangrijk, maar het kan enorm helpen om ons tot hulpbronnen te wenden die die deze processen al eens mee hebben gemaakt.

Opgestegen meesters als baken van licht

Opgestegen meesters kunnen zo’n baken van licht zijn. Het zijn verlichte meesters die diverse levens op aarde hebben geleefd en uiteindelijk ‘opgestegen’ zijn naar een andere frequentie.

Naast mijn liefde voor de engelen, heb ik een enorme liefde voor de opgestegen meesters. Over de jaren voel ik mij verrijkt en gesteund door me te verbinden met hun energie en de unieke kwaliteit en kracht die elk van hen vertegenwoordigt.

Het meesterschap in onszelf

De meesters zijn elk verbonden met een goddelijke straal van een bepaalde kleur licht en frequentie. En dit is zo voelbaar! In de Master Journey werken we met de energie van Adama, El Morya, Lanto, Paul de Venetiaan, Serapis Bey, Hilarion, Jezus en Saint Germain. Om zo het meesterschap in onszelf te ontdekken.

Alle boodschappen, meditaties en prayers uit de Master Journey zijn opgenomen terwijl ik in diepe verbinding was met deze meesters. Op deze manier komen telkens de unieke kracht en energie mee van de meester die de aandacht heeft.

LEES HIER ALLES OVER DE MASTER JOURNEY

Yvette Visser

Toen ik mij verdiepte in ‘Het Twaalfde Inzicht’ van James Redfield, las ik zijn uitleg van het Griekse woord Αγάπη – Agape . Redfield beschreef het als de hoogste vorm van liefde: onpersoonlijk en universeel. Dit concept raakte mij diep, het was de liefde waarvan ik altijd al voelde dat het bestond, zelfs al wordt er op aarde weinig over gesproken. Vanaf dat moment in 2011 voelde ik dat Agape er op een dag zou komen, hoewel ik toen nog niet precies wist hoe dat zou zijn. Nu, jaren later, is het channelingsplatform AGAPE Universal Love werkelijkheid geworden. Hier deel ik gechannelde boodschappen, meditaties en mystieke journey’s, allemaal voortkomend uit dit veld van universele liefde.